Dansende vrouwen

Kom Erbij en haar partners organiseren binnenkort het Kom Erbij jongeren Festival.  Door de achterliggende corona tijd is men elkaar een beetje kwijtgeraakt en voel je je misschien wat minder verbonden met je leeftijdsgenoten. Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen. En je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst.

Hoe leuk is het om samen weer eens wat op te pakken, nieuwe contacten te leggen met leeftijdsgenoten en samen een leuke activiteit te gaan organiseren.

Kom erbij  geeft je die kans om samen met jou een echt festival te gaan organiseren.

Kom Erbij is een gratis festival waar je diverse workshops kunt volgen maar vooral ook kunt feesten met een line up van lokale dj's. Alles draait om ontmoeting en gezellig meedoen. Daarbij ligt de nadruk op het positieve en feestelijke van ontmoeting en verbinding.

Via een creatief “bouw je eigen festival zone” concept willen we jongeren dus jou in beweging brengen. Na je aanmelding vindt er een informeel intakegesprek plaats, waarbij een jeugdprofessional samen met jou bekijkt waar je interesse ligt. Zij maken hierbij ter ondersteuning gebruik van een intakeformulier. 

Tijdens het festival kunnen jongeren behalve het feesten ook diverse laagdrempelige proefworkshops bezoeken. Hierdoor worden spelenderwijs contacten gelegd.

Meld je hieronder aan en we nemen vrijblijvend contact met je op!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram