top of page
Dansende vrouwen

Welkom bij Kom Erbij, een Onderdeel van Magisch Zoetermeer!

 

Bij Kom Erbij zijn we gedreven om de banden in onze gemeenschap te versterken en eenzaamheid te bestrijden in Zoetermeer. Als een hartverwarmend onderdeel van Magisch Zoetermeer hebben we één duidelijke missie: mensen samenbrengen en ervoor zorgen dat niemand zich alleen hoeft te voelen.

 

Onze Missie: Eenzaamheid Bestrijden, Samen Verbinden

 

Rond de kerstdagen zetten we ons in om ouderen te omringen met warmte en vreugde door een reeks van liefdevol georganiseerde activiteiten. Het is onze manier om de kerstgeest te delen en de eenzaamheid te verdrijven die soms deze tijd van het jaar kan beïnvloeden.

 

Voor jongeren bieden we workshops aan, genaamd "Over de Lijn," op middelbare scholen. Deze workshops zijn bedoeld om jonge mensen bewust te maken van de uitdagingen van eenzaamheid en om hen de tools te geven om positieve verandering in hun gemeenschap te stimuleren.

 

Het Kom Erbij Festival: Een Brug tussen Generaties

Een van onze hoogtepunten is het "Kom Erbij Festival," een evenement dat door en voor jongeren wordt georganiseerd. De tweede editie van dit bruisende festival staat gepland voor 13 juli 2024. Het is een dag vol muziek, kunst, en verbindende activiteiten die jongeren uit alle hoeken van Zoetermeer bij elkaar brengt. We geloven sterk in de kracht van jongeren om een verschil te maken, niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele gemeenschap.

Kom Erbij, maak deel uit van ons verhaal en help ons de eenzaamheid in Zoetermeer te verminderen. Samen kunnen we een positieve impact hebben en de magie van verbondenheid verspreiden.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer wilt weten over hoe je kunt bijdragen aan onze missie. Samen kunnen we een verschil maken.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
VIDEO
bottom of page